Termékeink
NEKTÁROK: A gyümölcsből készült termékek megnevezése Nektár, mely a termék minimum 50%-os gyümölcstartalmát jelenti. Termékeink többsége passzírozott eljárással készül, ezért az emberi szervezetre legoptimálisabb hatással lévő rostokban gazdag! A passzírozott nektár a gyümölcs minden összetevőjéből, a húsból, a héjból tartalmazza a vitaminokat, ásványi anyagokat, aromát, gyümölcscukrot. Termékeinkfajtától függően 60% és 100% közötti gyümölcstartalommal készülnek. A nektárokat minden alkalommal friss gyümölcsből készítjük, így a termékek elérhetősége is érési szezonhoz kötött.
ITALOK: A zöldségből készült termékek megnevezése ital. A zöldségitalok esetében ez jelenti a minimum 50%-os zöldség tartalmat. Gyártásuk a gyümölcsökéhez hasonló 60% és 100% közötti zöldségtartalommal készülnek. Fogyasztás előtt termékeink felrázása a természetes rost tartalom ülepedése miatt szükséges!